مجله دید برتر

دلیل کدر شدن شیشه عینک چیست؟

دلیل کدر شدن شیشه عینک چیست؟

یکی از مشکلات اصلی افرادی که از عینک استفاده می کنند، کدر شدن شیشه عینک است. دلیل کدر شدن شیشه عینک چیست؟ ممکن است شیشه عینک در اثر تماس با دست به لکه‌های چربی آلوده شده باشد یا به دلیل نشستن بخارهای تنفسی روی شیشه، به تدریج کدر شود. این اتفاق هم باعث آزردگی خاطر فرد شده و هم دید او را با مشکلات زیادی مواجه خواهد کرد. شاید ندانید که چرا دائما شیشه‌‌ی عینک شما کدر می شود یا چگونه می توان از شر این مشکل رها شوید، پس با ما همراه باشید تا به جواب سوال هایتان پی ببرید.

کدر شدن شیشه عینک چیست؟

کدر شدن شیشه عینک به حالتی گفته می‌شود که شیشه عینک شما، حالتی مانند مه به خود بگیرد و شما به راحتی نتو‌انید با قرار دادن عینک روی چشمانتان، محیط اطراف خود را تماشا کنید. این امر می‌تواند دردسر‌ها و حتی عصبی شدن شما را نیز در پی داشته باشد به خصوص وقتی که شما چندین روش را نیز امتحان کرده باشید اما مجددا می‌بینید که شیشه‌ی عینک شما کدر شده است چون ممکن است برخی نکات مهم در نگهداری از عینک را به درستی رعایت نکرده‌اید یا هنگام تمیز کردن شیشه عینک، موارد مهمی را نادیده می‌گیرید.

کدر شدن شیشه

دلیل کدر شدن شیشه عینک چیست؟

کدر بودن شیشه‌های عینک می تواند دلایل زیادی داشته باشد که در ادامه به مهم ترین دلایل آن اشاره خواهیم کرد.

  • یکی از اصلی ترین د‌لایل کدری عینک، تماس دست با شیشه عینک است. حتی اگر دست شما تمیز هم باشد، به مرور باعث تار شدن شیشه عینک خود خواهید شد. حال اگر دست شما آلوده یا چرب باشد، این اتفاق به سرعت و با شدت بیشتری رخ خواهد داد و ممکن است برای پاک کردن آن، انرژی زیادی از شما گرفته شود.
  • از دلایل دیگر این مشکل، نوشیدن نوشیدنی های گرم و قرار گیری بخار آن روی عینک است. ممکن است بعد از مدتی این بخار از بین برود، اما اگر این عمل به طور مداوم تکرار شود، این احتمال وجود دارد که کدر شدن دائمی شیشه عینک اتفاق بیفتد.
  • قرار گیری بخارهای تنفسی شما نیز می‌تواند تار شدن شیشه‌های عینک را به دنبال داشته باشد.
  • اصلی‌ترین دلیل این مشکل، می‌تواند عدم توجه به تمیز کردن صحیح و اصولی شیشه‌های عینک باشد. برخی از افراد بدون توجه به نکات مهم در این موضوع دست به تمیز کردن شیشه‌های عینک خود می‌زنند و تصور می‌کنند که این کار را به درست‌ترین شیوه نیز انجام می دهند. ممکن است با تمیز کردن نادرست شیشه‌ی عینک خود، باعث کدر شدن دائمی شیشه عینک شده و مجبور شوید که شیشه عینک‌تان را عوض کنید.

مراحل تمیز کردن شیشه عینک

برای خوب تمیز کردن شیشه‌های عینک آفتابی و طبی با اسپری‌های تمیز کننده، مراحل زیر را کامل انجام دهید:

دستان خود را قبل از تمیز کردن عینک کاملاً شسته و خشک کنید. عینک را کاملا به آرامی در زیر جریان آب سرد شیر‌ آب قرار دهید تا از گرد و غبار و ذرات ریزی که می توانند باعث ایجاد خراش روی شیشه‌ی عینک‌تان شوند خلاص شوید. اگر آب منطقه‌ی شما سخت است به جای آب شیر باید حتما از آب مقطر استفاده نمایید.

مقداری از محلول پاک کننده را به هر دو طرف شیشه‌ی عینک اسپری کنید و در صورت استفاده کردن از مایع ظرفشویی عینک را به خوبی آب بکشید.

مراحل تمیز کردن شیشه عینک

دو طرف شیشه‌ی عینک و تمام قسمت‌های فریم را به صورت دورانی بمالید، سپس به خوبی آبکشی کنید. به آرامی عینک‌ خود را تکان دهید تا آب‌های اضافی آن گرفته شود. لنزها و فریم‌های عینک خود را حتما با پارچه‌ی میکروفایبر خشک کنید. این پارچه کاملا بدون پرز بوده و انتخاب بسیار مناسبی برای خشک کردن لنزهای عینک‌تان می باشد. در صورت بررسی کردن شیشه اگر هنوز لک‌هایی باقی مانده بود آن را با دستمال مرطوب‌های مخصوص یا با پارچه‌ی میکروفایبر به خوبی تمیز کنید.

کدر شدن شیشه عینک به دلیل روش نامناسب پاک کردن آن

اگر شیشه عینک شما مانند سابق شفاف نیست و کدر، تار، خش دار و… شده است می تواند به دلایل زیر باشد:

  • استفاده از دستمال کاغذی برای تمیز کردن شیشه عینک
  • استفاده از پارچه‌های نسبتاً زبر و خشن برای تمیز کردن شیشه عینک
  • قرار دادن شیشه‌های عینک روی اجسام سخت
  • تماس شیشه عینک با اشیا سخت و تیز
  • استفاده کردن از شوینده‌های اسیدی و قوی برای تمیز کردن شیشه عینک
  • قرار گرفتن عینک در محیط‌ های دارای گازهای شیمیایی

در این مقاله درباره چند روش تمیز کردن شیشه عینک صحبت کردیم. این روش‌ها می‌توانند در شرایط مختلف کارساز باشند؛ اگر همیشه مراقب عینکتان باشید کمتر دچار آلودگی می‌شود. به هیچ عنوان به کسی اجازه ندهید که دست به عینکتان بزند. عینک خود را همیشه در یک جای مطمئن بگذارید و زمانی که به آن احتیاج ندارید درون قاب مخصوصش بگذارید، همچنین در پایان لازم است اشاره کنیم که اگر به دنبال یک عینک خاص هستید پیشنهاد ما به شما خرید عینک تونی مونتانا می‌باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *